Welkom op mijn theeblog

0
theeblog

The Perfect CupMet heel veel trots kan ik je vandaag welkom heten op mijn nieuwe theeblog. Ik ben er niet alleen heel erg trots op – het heeft ook best wel wat bloed, zweet en tranen gekost. Een blog maken is niet makkelijk; en het is voor mij de eerste keer dat ik het hele proces zelf voor mijn rekening heb genomen. Natuurlijk heb ik hier en daar wel wat hulp gehad van wat vrienden met wat meer ervaring op het vlak van bloggen.

Ik begin er meteen aan – maar ik heb natuurlijk nog heel erg veel te leren. Mijn blog zal deels ook gaan over mijn ontdekkingstocht over thee en de vele theesoorten die er bestaan. Jullie zullen mee kunnen volgen hoe ik witte thee, groene thee, zwarte thee en oolongthee ontdek; of hoe ik verschillende infusies als brandnetelthee, saliethee of muntthee leer kennen. Het zal een proces zijn; ook voor mij.

Alvast oprecht bedankt voor jullie bezoek aan mijn website. Hij is nog redelijk leeg – maar ik maak er snel werk van om er iets moois van te maken! Heb je nog vragen, opmerkingen of tips – die zijn zeker welkom via mijn contactpagina of via de comments hieronder!

ThePerfectCup

The Perfect Cup is een theeblog die probeert alle theesoorten en varianten extra in de aandacht te zetten. We hebben het graag over de gezondheidsaspecten van thee, maar ook over het ontdekken van soorten én van de cultuur rond thee. Welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.